Logo Downtown

HOME BRUIN CAFÉ NIEUWS COLOMN GASTENBOEK FOTO'S SPORT LINKS CONTACT
Lieve mensen dit afgelopen jaar was voor ons ondanks de overgang van Caserio naar Gran Chaparral een TOP jaar.
Wij hadden niet verwacht dat het zo goed zou gaan, want het is toch altijd moeilijk om weer opnieuw iets te beginnen.
Wij zijn heel tevreden mensen en dat komt echt allemaal door jullie, en wij hebben gemerkt dat al onze gasten dat ook waren.
Wij gaan natuurlijk in 2009 er zeker weer voor zorgen dat iedereen het weer naar de zin heeft.
Het enige wat jullie moeten doen is een vakantie boeken naar Gran Canaria, want Downtown begint al aardig een begrip te worden, dat blijkt wel uit de slogan "Downtown daar waar je vrienden zijn".
Alle gasten, jong en oud, pakken zich samen en maken er met ons altijd weer een feestje van.
Het ene moment wordt er gezellig gekletst over van alles en nog wat , dan zit iedereen vol spanning de wedstrijden van de Nederlandse competitie te volgen en er wordt ook regelmatig de polonaise gelopen of gewoon een dansje gepleegd.
Laten we in 2009 met zijn allen positief in het leven staan en genieten van de dingen om ons heen, een vriendelijk woordje, een glimlach en op zijn tijd een feestje, dan gaat de recessie stilletjes aan ons allemaal voorbij.
Wij gaan in ieder geval door er ons steentje aan bij te dragen.

Het Downtown-team; 1 januari 2009.

Lieve Jannus;
Alweer een week voorbij, en wat voor een week. Het was weer gezelligheid en zattigheid en die twee dingen hebben altijd met elkaar te maken.
Het één bevordert het ander, alleen weet ik niet in welke volgorde. Ik ben zo blij dat wij een mooi plaatsje hebben in dit café, volgens mij is het bij de andere cafés namelijk nooit zo leuk als bij ons.

Dat begint natuurlijk al bij de vaste bezoekers van de kroeg. Echt leuk dat vrijdag Trudie haar verjaardag vierde. Al vond ik wel dat ze veel vrouwen had meegenomen hoor, ik zag je wel kijken!
Maar het viel me wel op dat je geen oog meer voor mij had. Dat hadden die Belgen ook niet. Heb je gezien dat die ene kerel naakt in de kroeg stond? Daar heb ik stiekem wel naar gekeken, ik hoop dat je dat niet erg vindt.
Steef heeft er leuke foto's van genomen, al zijn ze misschien net iets te erg voor deze site.
Volgens de posters werd ze vrijdag slechts 25 jaar, dat is natuurlijk altijd een mooie reden voor een feestje!

Wat ook nog een onverwachts feestje werd, waren die nieuwe mensen op het eiland. Ze kwamen net aan van een vermoeiende reis, hoorde ik.
Die barbecue vonden ze allemaal wel lekker. Alleen waren ze snel weer weg. Dat is echt wel jammer hoor, maar ja, we zien ze de laatste tijd toch niet meer zoveel als eerst.
Al vond ik het wel mooi dat er nog een paar man achterble-
ven en gewoon doorgingen met drinken en feesten. Ze zaten een leuk bierspelletje voor in de kroeg te doen, alleen ik wist niet dat daar zo'n rotzooi van kwam.
Alles zat onder het bier toen ze die tafel lieten vallen. En wie kon het weer eens opruimen????? Ja, Stephan natuurlijk, al verdenk ik hem er wel van dat hij er voor gezorgd heeft dat die tafel viel.

Heb je trouwens de afgelopen week nog een beetje televisie gekeken? Heb je dan het einde van de Gouden Kooi gezien? Wat een programma hè! Echt helemaal fantastisch en mijn favoriet Jaap heeft gewonnen. Weet je nog dat Stephan zich ook heeft willen aanmelden voor dat programma?
Toen was hij te laat en dat was wel jammer. Ik denk dat hij wel goed past in dat programma. Daarom is het goed nieuws dat de show een vervolg krijgt.
Dan gaan we hem alsnog opgeven! Het benodigde geld regelen we wel met iedereen in de kroeg, die willen Steef best wel sponsoren!
In plaats van elke dag in de kroeg, zien we hem elke dag een uurtje op de televisie. Wat een rust, lijkt me heerlijk!!!!! Ik denk dat wel meer mensen hem in dat programma willen zien, toch?

Al moet ik wel zeggen dat ik de eerstkomende maand niets anders wil zien dan voetbal. De competitie komt er namelijk aan en dat betekent een maand lang voetbalplezier.
Ik weet wel dat meisjes hier nooit zo van houden, maar ik houd zo van GOEDE wedstrijden hier op die grote scher-men.
Dat is echt fantastisch als iedereen in hun clubtenue naar de kroeg komt om naar het voetballen te kijken. Ik denk dat het leuk gaat worden op de Chap.
Hou jij ook zo van voetbal, lieve Jannus?

Dit was het eigenlijk wel weer voor deze week. Ik ga vast mijn PSV shirtje  uit de kast halen samen met mijn kampioenssjaaltje van vorig jaar.
Ik hoop snel weer wat van je te horen!

Liefs Janneke; dinsdag 15 augustus, 2008.
 

Lieve Janneke;
We zijn elkaar een beetje uit het oog verloren en daarom is het hoog tijd voor deze brief.
Ik ben heerlijk op mijn vakantieadresje, aan het genieten van mijn welverdiende rust.
Ik ben blij dat we gewoon gezamenlijk vakantie hebben, alleen is het jammer dat we niet bij elkaar zijn.
Maar als het goed is, dan zijn we dadelijk weer samen terug in de verbouwde kroeg.

Ja, heb je dat al gehoord? Na 2 jaar gaat ons café alweer verbouwen. De plannen zijn gemaakt en uitgewerkt en vanaf volgende week gaat er keihard gewerkt worden om het café nog gezelliger te maken.
Voor de bezoekers is de verandering écht een verbetering. Er komt meer ruimte in de kroeg en dus ook meer plaats om een drankje te bestellen.
Ik hoop alleen dat wij ook weer bij elkaar aan de bar komen te hangen, ik mis je nu al te veel.

Hoe gaat het met je daar? Is het een beetje gezellig met je familie? Ik zit op dit moment op Gran Canaria. En het is hier fantastisch!!!!!!!!!!
Heb je al gehoord dat er een Downtown II bestaat? Jazeker, Downtown werd te klein voor Nederland en daarom is er een nieuwe vestiging geopend op Gran Canaria.
Dus voor de mensen die nog op vakantie gaan, kom gezellig hierheen!!!!!
Ook dit is een "bruine kroeg", bomvol met allerlei voorwerp-
en. Moet je maar eens kijken op:
http://www.grancanariadowntown.com , dan kun je het zien.
Oh, Janneke trouwens, Mieke en Stephan waren laatst nog op vakantie in Nederland, misschien heb jij ze nog kunnen zien?
Ik was toen al vertrokken en heb ze helaas gemist. Maar met Cindy is het ook een
toppertje.

Ik ben gelukkig vóór de oranjegekte al gegaan. Heel de kroeg vol met oranje gekleurd malloten die ontzettend veel zuipen.
Was jij er toen nog wel?
Hun zangtalenten waren ook niet echt geweldig, want verder dan "zigge zagge Ne-der-land!" komen ze vaak niet.
Toch was het best wel een mooi EK. Nederland speelde goed hoor, alleen jammer dat Rusland net iets fitter was. Best gezellig eigenlijk.

Dat wat het eigenlijk wel weer voor nu. Ik zie je over een paar weekjes weer, eerst ga ik maar eens genieten van een lekker biertje in Downtown II.
Ik hoop dat je me snel terugschrijft.
Heel veel liefs.

Jannus; maandag 28 juni 2008 20:43.
 

Hallo;
Mijn naam is Jannus en kom regelmatig hier aan de bar bij Stephan, Mieke en Cindy.
Maar laatst was ik daar en zag zo'n leuke meid aan de bar zitten. Ik ben op haar afgestapt en heb meteen haar E-mail gevraagd.
En wat denk je .......... ik heb hem niet gekregen. Nu hoop ik langs deze weg contact te krijgen want ik ga ervan uit dat iedereen deze pagina leest, zodat ze, ik weet nog niet eens hoe ze heet, kan reageren op mijn oproep.
Die bewuste avond heb ik verder maar doorgebracht in een hoekje aan de bar en heb eens kunnen zien wat er verder allemaal gebeurde.
Het meest opvallende, buiten die aardige meid, was toch wel de geweldige sfeer die er heerst in een ambiance wat erg lijkt op een mix van een bruin café en de huiskamer vroeger bij ons thuis.
De vriendelijkheid die de mensen daar uitstralen is zeker de moeite waard om ze eens beter te leren kennen.
Verder luister je daar naar alle soorten muziek, van de 60ties, 70ties, 80ties en Nederlandstalig, maar ook dance, trance en chillout.
Wat ook wel aardig is om te weten is dat alle sportevenementen op grote televisies worden uitgezonden, maar ook in het begin van de avond Goede Tijden, Slechte Tijden; natuurlijk voor de liefhebbers die hun soapie niet kunnen missen.
Ik heb in die tussentijd nog even een discussie gehad over het feit of de eigenaar nu een PSVer, een AJAXied of een FEYENOORDer zou zijn, want van alle drie hangen er wel wat zaakjes.
Maar het lijkt mij en dat is heel verstandig dat hij doorslaat naar de PSV kant.
Ergens wel begrijpelijk want hij is een Brabander en dat merk je dan ook wel weer direct aan de gastvrijheid.
Opeens was daar het moment aangebroken dat het meisje waar ik zo graag contact mee wou hebben opstond, afrekende en vertrok. Dat was voor mij ook de reden om af te rekenen en mij weer terug te trekken in de eenzaamheid die toch al heerst in de omgeving van Downtown.

Jannus; 28-05-2008.