HET MENU

HET MENU

 

BROODJE ROSBIEF

 

BROODJE SHOARMA

 

FRIET STOOFVLEES

 

OOK HEBBEN WIJ BELGISCHE BIEREN

Bieren Leffe blond

 

 

                             Naam
 Leffe blond
                              Kleur
 
Goudkleur


                        Alcoholgehalte
 6,6%
                              Brouwerij
 InBev
 


Beschrijving
Het abdijbier Leffe blond is een degustatiebier van hoge gisting. De ingrediŽnten zijn bleekmout, maÔs, water, hop en gist, wat het geheel een fraaie, gouden kleur met zonnige weerspiegelingen geeft.
Het alcoholgehalte bedraagt 6.6%, de ideale schenktemperatuur 5 tot 6įC en het schenkritueel is dit van degustatiebieren uit de fles of - indien van het vat - van dorstlessende bieren.
De smaak is zacht, vol en fruitig (met een zweem van bittere sinaasappel) met een krachtige afdronk en een pittige ondertoon.

      Bieren Leffe bruin

                            Naam
 
Leffe bruin
                             Kleur
 Herfstbruin
                     Alcoholgehalte
 6,5%
                           Brouwerij
 
InBev

 


Beschrijving
Het abdijbier Leffe bruin is een degustatiebier van hoge gisting. De ingrediŽnten zijn donkergebrande mout, maÔs, water, hop en gist. Het geheel geeft een diepe herfstbruine kleur. Het alcoholgehalte bedraagt 6.5%, de ideale schenktemperatuur 5 tot 6įC en het schenkritueel is dit van degustatiebieren uit de fles of - indien van het vat - van dorstlessende bieren. De smaak kan als volgt omschreven worden : een zweem van dessertappel in het boeket ; medium tot vol in de mond ; goede smaakontplooiing bij normale keldertemperatuur, van fruitig zoet tot bruine suiker met karamel en toffee, om tenslotte kruidig droog te eindigen in de afdronk.

Bieren Hoegaarden wit

                     Naam
Hoegaarden wit
                      Kleur
Witbier
               Alcoholgehalte
5%
                    Brouwerij
Inbev

 


Beschrijving
Met een alcoholgehalte van 5% is Hoegaarden Wit een echte doordrinker. Hoegaarden Wit wordt zowel afgevuld in 30 cl. en 75 cl. flessen als in 20 L en 50 L fusten.